ANTALYA / MURATPAŞA - Kamile Çömlekçioğlu Ortaokulu

Ock

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı yazı ile Müdürlüğümüze bildirilmiştir. Bu kapsamda okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" uygulanacaktır. Dilimizin zenginlikleri projesi tanıtım filmini izlemek için tıklayınız.

Kas

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirme ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma amacı ile fedakarca hizmet eden tüm değerli öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü" kutlu olsun. Kutlama programının düzenlenmesinde görevli tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.